fbpx
NAUTISCHE DIENSTVERLENING

Heeft u vragen?

Bel of mail naar:

+31 78 78 58 393

U heeft binnen 1 werkdag een reactie.

Kantoortijden:

Ma – Vr 09:00 – 18:00
Buiten kantoortijden:

+31 78 78 58 393

Nautische dienstverlening

Het blijkt keer op keer dat ongewenste gasten proberen toegang te krijgen tot havengebieden, jachthavens en recreatiegebieden. In de meeste gevallen betreden zij deze locaties via de ingangen van jachthavens of recreatiegebieden om hun doelen te bereiken.

Veelvoorkomende diefstallen betreffen kleine en middelgrote vaartuigen, buitenboordmotoren en goederen die op de kade zijn opgeslagen.

PF Security BV opereert zowel op land als op het water. Wanneer zich een melding voordoet, worden we zowel over water als over land naar de locatie gestuurd, ten behoeve van ISPS-gerelateerde opdrachtgevers.

Voor deze en andere gerelateerde diensten kunnen we twee snelle Ribs inzetten wanneer dit noodzakelijk is. Onze Ribs zijn op een trailer geplaatst, zodat we ze snel landelijk kunnen inzetten waar dat nodig is.

De Ribs zijn te huur per dag, week of projectbasis, inclusief schipper, beveiligingspersoneel, brandstof en verzekering. Onze klanten kunnen particulieren, evenementenorganisatoren, gemeentelijke en provinciale overheidsdiensten, en anderen zijn.

De Ribs zijn uitgerust met onder andere 2x Marifoon, 2x Handheld Marifoons, 2x Portofoons, AIS en brandblussers.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Bewaking van jachthavens en recreatiegebieden. Surveillancediensten op het water. Beveiliging van projecten op of aan het water. Begeleiding en beveiliging bij vaar- en zeilevenementen. Bewaking van luxe jachten. Onderwaterdrone (ROV)

Het kan voorkomen dat er ernstige vermoedens bestaan dat een binnenkomend schip ongewenste middelen, goederen of attributen aan boord heeft die daar niet thuishoren en als smokkelwaar worden beschouwd.

Om deze reden beschikken wij over een ROV (onderwaterdrone) waarmee we diverse diensten op het water kunnen ondersteunen.

De onderwaterdrone kan duiken tot een diepte van 100 meter en biedt video-opnames in 4K UHD-kwaliteit en foto’s van 12MP. Daarnaast is het mogelijk om de duik in real-time te streamen. Voor verbeterd zicht onder water is de onderwaterdrone uitgerust met twee 2000 lumen lampen (5000-5500K / CRI85) met een instelbare dimfunctie.